VeersemeerVeersebos20210224_037
default
default
Moestuin-20190507_053-scaled
Moestuin-20190507_024-scaled
recently-2898640
IMG_3248

Kamerverhuur

Hofstede Elzenoord beschikt naast de camping en vakantiewoningen ook over 6 2-persoonskamers. Deze luxe 2-persoonskamers zijn gelegen boven de receptie, en beschikken over gezamenlijke sanitaire voorzieningen. Iedere kamer beschikt over een eigen eethoek met koffiezetter, waterkoker en servies. Ook beschikken al onze kamers over een stabiele en snelle Wifi verbinding waar u als gast gratis gebruik van mag maken.

Wij hebben 3 verschillende types 2-persoonskamers te huur. U kunt kiezen uit de volgende verschillende types:
Comfort: Een 2-persoonskamer gelegen op de tweede etage. Met 2 losse boxspringsbedden, eethoek, televisie en wastafel. De keuken, wc’s en douche zijn voor gezamenlijk gebruik, deze voorzieningen zijn gelegen op de eerste etage.
Comfort Plus: Een 2-persoonskamer gelegen op de eerste etage. Met 2 losse boxspringsbedden, eethoek, televisie en wastafel. De keuken, wc’s en douche zijn voor gezamenlijk gebruik , deze voorzieningen zijn gelegen op de eerste etage.
Comfort Super Plus: Een 2-persoonskamer gelegen op de eerste etage met uitzicht op ons natuurgebied. Met 2 losse boxspringsbedden, eethoek, televisie en wastafel. De keuken, wc’s en douche zijn voor gezamenlijk gebruik , deze voorzieningen zijn gelegen op de eerste etage.

Onze 2-persoonskamers hebben de volgende voorzieningen:

  • Eethoek met koffiezetapparaat (Senseo & Filterkoffie) & waterkoker. Koffie, koffiefilters en thee zakjes zijn in de gezamenlijke keuken aanwezig.
  • Televisie met 60+ zenders
  • 2 losse boxspringsbedden (incl. beddengoed)
  • Wastafel
  • Gratis WiFi (onbeperkt apparaten)

Gemeenschappelijke voorzieningen:

  • Douche (2x) & Toilet (2x)
  • Keuken met koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron & kookplaat
  • Ruime tuin op het zuiden met tafels en stoelen

Alle gemeenschappelijke voorzieningen zijn gelegen op de eerste etage. Er is geen lift aanwezig.
Roken en huisdieren zijn op onze kamers niet toegestaan. Voor de rust van onze andere gasten worden kinderen onder de 12 jaar niet toegelaten.

Onze 2-persoonskamers:

Onze contact gegevens

Kon. Emmaweg 2A
4354KC Vrouwenpolder
Plan uw route

Tel.: +31(0)6 20 26 53 26
Email: [email protected]

Sociale media
facebook instagram youtube